Over ons

Elke dag zijn er vele mensen die elkaar ontmoeten. Uit deze ontmoetingen ontstaan vaak plannen waaruit mooie resultaten ontstaan. Zo’n ontmoeting is de fundering van de samenwerking tussen Stichting Woord en Daad en Alpha Holland

In de eerste dagen van januari 2016 ontmoeten de twee organisaties elkaar en worden ideeën en gedachten met elkaar gedeeld. De basis van het gesprek is samen op trekken in de strijd tegen armoede. Met dat als doel hebben we de handen in een geslagen. Alpha Holland brengt kerstpakketten en relatiegeschenken aan de man. Van elke opdracht wordt 10% van de opbrengst aan stichting Woord en Daad gedoneerd voor ondersteuning van boeren in Benin, Afrika.

Vanuit beide organisaties een korte introductie van uw contactpersonen:
Alpha Holland is ruim veertig jaar actief in de markt van relatiegeschenken en kerstpakketten. Door bezoek aan binnen- en buitenlandse beurzen is Alpha Holland op de hoogte van de laatste trends, om klanten op die manier altijd een actueel of innovatief relatiegeschenk aan te kunnen bieden. Door middel van een korte levertijd en persoonlijk contact denkt Alpha Holland als betrokken partner met u mee over het perfecte relatiegeschenk dat aansluit bij uw wensen. In het bos van relatiegeschenken helpt Alpha Holland graag mee om de beste boom eruit te halen.
Arjen Bulk is Accountmanager Bedrijven bij Stichting Woord en Daad. Als gesprekspartner voor de zakelijke markt legt hij verbindingen tussen u, uw onderneming, onze arme medemensen in ontwikkelingslanden en derde partijen. Hij is altijd op zoek naar de betrokkenheid die het beste bij u past, zodat u op uw manier een menswaardig bestaan kunt creëren voor een ander ver weg. Voor meer informatie over Woord en Daad: www.woordendaad.nl.